Четец за офсетови печатни форми PlateScope

Измервате ли печатните си форми? Би трябвало.

Замислете се колко ви струва една некоректна печатна форма. Може да ви коства препечатване на поръчката, т.е. много пари и време. За да избегнете тези неудобства имате нужда от инструмент за контрол на качеството на печатните форми.

PlateScope предлага ненадмината точност и надежност при измерване на най-новите печатни форми и растерни технологии. Поддържа всички съществуващи видове растер, включително AM, FM, XM и хибриден растер.

Точен

PlateScope е оборудван с две камери – цветна камера за позициониране и монохроматична с висока резолюция за измервания. Монохроматичната камера точно определя размера дори и на най-малките точки.

Лесен за употреба

Цветният дисплей с икони прави PlateScope лесен за използване. Благодарение на видео позициониращата система лесно идентифицирате измерваното поле, дори в тъмна обстановка или от дистанция.

Поддържа FOGRA Measuring Bar (FMB)

PlateScope поддържа измервания в съответствие с FOGRA Measuring Bar (FMB).

PlateQuality 2.0 & Capture Tool

  • Нов PlateQuality 2.0 Software

Създаден специално за инструментите на X-Rite за контрол на печатните форми, PlateQuality Software съхранява, визуализира и документира индивидуалните измервания и характеристичната крива. Оператора може да запази визуални ориентири към измерваното поле и да се върне към тях когато е необходимо. Стойностите от измерванията и снимките на формата се съхраняват в база данни.

  • Нов Capture Tool Software

Capture Tool Software ви позволява лесно и автоматично да прехвърлите измерванията и снимките директно в активно Windows приложение, като Microsoft Excel, за целите на качествения контрол.

Запитване