Софтуер Ink Formulation 6

Когато печатарите се нуждаят от специални цветове, забавената  доставка на подходящото мастило до печатната машина  може да коства скъпоценно време, удовлетвореността на клиента и дори изпускане на крайния срок за изпълнение на поръчката. InkFormulation 6 software осигурява бързо и прецизно генериране на рецепти, тяхното съхраняване, проверка и многократно използване. Новият софтуер дава на доставчици на мастила и печатари по-голяма гъвкавост на рецептирането в зависимост от налични на склад компоненти или ценови предпочитания, автоматично определя правилната дебелина на мастиления слой и помага за премахването на опасните производствени отпадъци.

Усъвършенстваният софтуер осигурява по-добро прогнозиране на взаимодействието на мастилото и печатнания материал. Благодарение на това, InkFormulation 6 е в състояние бързо да изчисли оптималната и най-рентабилна рецепта, базирана на печатния процес, мастилата, осветлението, цената на пигментите, броя на компонентите и другите използвани материали. InkFormulation 6 позволява на печатари и доставчици на мастила да ускорят процеса на рецептиране за разнообразни медии и дебелина на мастиления слой, включително за прозрачни филми и метализирани материали. Също така повишава точността на цветовете, позволявайки ни да отговорим на цветовите спецификации по-добре от всякога. Рецептирате по еталонен отпечатан цвят, измерен със спектрофотометър (например X-Rite eXact) или по еталонен цвят, дефиниран по Pantone или друга еталонна система. Поддържа XRGA.

Подобрени функции:

  • по-гъвкави критерии за сортиране на рецепти;
  • упростен достъп до базата данни с печатни материали;
  • възможност да персонализирате работния екран;
  • нова “undo” функция (отмяна на последното действие).

Цифрови библиотеки: PANTONE®  PLUS SERIES (C,U), PANTONE® Goe™ System (C, U) libraries, PANTONE MATCHING SYSTEM® (C, M, U) libraries и  HKS (E, K, N, Z). Библиотеките включват данни, предназначени за рецептиране със спектрофотометри, поддържащи No-filter, Pol-filter, D65-filter  и  UVcut-filter (само за PANTONE libraries) измервания.

Обмен на данни: използва CxF (Color Exchange Format) за прецизна цифрова комуникация на цвета през целия работен процес.

 

Запитване