20 успешни години

Преди 20 години, 15 години след основаването на Apple Inc., само 1 година след създаването на World Wide Web и 2 години след първото USB, 10 години преди първия патент на iPad и 15 години преди първия iPhone, се появи първият в България Apple Center.

За да отбележим тези 20 успешни години на пазара в България, организирахме поредица от събития, обединени под общото име Creative Days. В рамките на тези дни бяха проведени специализирани семинари, представящи най-новитe Apple продукти, неограничените възможности на приложенията в Adobe Creative Suite 6 и най-новия спектрофотометър в семейството на X-Rite.

На 22-ри ноември събрaхме фенове на Apple на специална Meetup вечер.  В неформална обстановка те имаха възможност да научат последните новости, свързани с продуктите на компанията и да се консултират с нашите сертифицираните специалисти . Тази вечер бе продължение на основаното през 1997 год. MAC общество в България, което събира феновете на марката през годините. Имаме огромното желание и амбиция да възродим тази традиция и планираме за в бъдеще регулярно да организираме подобни срещи.

 

Като част от иницитивите за 20-та си годишнина, планираме да дарим компютърно оборудване на Националната професионална гимназия по полиграфия и фотография, която фирмата ни традиционно подкрепя. За каузата допринесоха и  финансовите дарения на  нашите клиенти, партньори и приятели, за което благодарим.

 

“Тeзи, които ни познават, знаят как започнахме през 1992 – като ентусиазирани почитатели на Apple, как през годините работихме усилено, за да развием Apple Center и предлаганите услуги и продукти, така че да станем по-големи, умни и креативни.  Днес сме Creative Center, утвърдихме се като компания, която се свързва с нестихващ стремеж за развитие и иновации, както и страхотен екип от отдадени професионалисти“, коментира Нели Попова, основател и управител на Криейтив Център.

Повече снимки от събитията можете да намерите на страницата ни във facebook.

 

 

Фирмата ни е експерт и лидер в продажбите на Apple базирани решения и на продукти за управление на цвета. За този период Криейтив Център ООД има над 10 000 внедрявания на бранда Apple в браншове като дизайн, предпечат, аудио и видео обработка.  Основана под името Apple Center през далечната 1992 година, фирмата тогава е първият демонстрационен и учебен център на Apple за България. Днес фирмата е единствената в България, предлагаща комплексната услуга“Apple one stop – Service & Shop”. Това става възможно след директната оторизация на Криейтив Център ООД от Apple Inc. като сервиз за всички нейни продукти. Фирмените клиенти ползват услугите на сертифицирани от Apple специалисти за избор на продукт и решение, за запознаване с продукта в магазина, получават  необходимото съдействие при внедряване на място и при необходимост – услугите на единствения в България оторизиран сервиз на Apple.