Новата iOS 11.4 вече може да бъде инсталирана

В очакване на iOS 12, която ще видим вероятно през септември, новите версии на iOS 11 (11.3 и 11.4) ни предоставят някои интересни нови възможности.

iOS 11.3 беляза въвеждането на Battery Health – възможността да проверите живота на своята батерия. За да стигнете до тази опция, просто влезте в Settings – Battery. Отскоро в сервиза на Creative Center можете да подмените пoвредената си батерия с нова на промоционална цена.

01-battery-health-ios-11-3

iOS 11.4 пък ни предоставя новости при използването на HomePod. Домашният асистент на Apple вече може да възпроизвежда стерео музика, когато се свърже с друг такъв. Отделно функцията Multi-room дава възможност да пускате една и съща музика в няколко стаи. За целта трябва да инсталирате iOS 11.4 и на устройството, през което пускате музика.

01-first-beta-ios-11-4

Последната актуализация е свързана с приложението Messages. Благодарение на iCloud Messages, съобщенията Ви се синхронизрат между различните устройства, които ползвате. Така когато активирате ново устройство, автоматично ще имате достъп до досегашните си кореспонденции.

 

 

Последвайте ни в Инстаграм за още интересни детайли от света на Apple!

Източник: 9to5mac.com