70 милиона OLED дисплея, са поръчани от Apple, за iPhone 8

 Oсмото поколение iPhone традиционно, ще се появи през септември. Информацията е любопита, но все още не е потвърдена официално. Просто поредната поръчка на компоненти, която обаче подкрепя многобройните предположения за появата на вариант с извит във всеки край OLED панел.

iPhone_8_OLED

 

Припомняме ви, че значителна част от прогнозите загатват за наличието на 5.8 инчова разработка на iPhone 8, която разполага с 2.5D извит OLED екран във всеки край, но това не е всичко. Точно това предположение загатва за липсата на стандартен Home бутон и наличието на иновативен лазерен сензор, който ще може да разпознае вашето лице, а ние отправяме поглед към поръчката, за която свидетелства Nikkei.

iPhone_8_OLED2

Според източника, Apple вече е направила една доста сериозна поръчка на Samsung – точно 70 милиона OLED панела, които ще заемат своето място в очакваното осмо поколение iPhone. Samsung гарантира, че до края на годината може да достави до 95 милиона единици, но все пак не трябва да забравяме, че те покриват само един от очакваните три размера.

OLED_Cover

Nikkei свидетелства за появата на размер с извит OLED екран и диагонал от 5.2 вместо 5.8 инча, за който загатват значителна част от последните прогнози. Всички предложения разполагат с възможност за безжично зареждане на вградената батерия, докато точно този междинен вариант от 5.2 инча ще бъде лишен от стандартен Home бутон и ще се характеризира с появата на иновативен лазерен сензор.