iPhone 8 с Touch Bar?

Докато дойде време за премиерата на iPhone 8 през септември, ще има доста прогнози и концепции на очакваното устройство. Доста любопитно, ще разгледаме някое и друго предположение за мистериозното юбилейно поколение iPhone, с което Apple ще отпразнува десет години от появата на оригиналната разработка.

Многобройните източници на предположения все още не разполагат с достоверна информация, но едно е сигурно. Очакваното устройство ще може да се похвали с един доста изчистен и елегантен корпус. Предната и задната част на iPhone-а ще бъдат покрити със стъклен материал, докато страничната декоративна рамка, не само ще бъде по-тънка от всяко предно поколение, но и изработена от кована стомана.

Просто трябва да си представим една стъклена плочка, която по горното описание не съответства на предоставената концепция в YouTube страницата на The Concept iPhone, но това не е толкова стряскащо. Свежата концепция представя iPhone с Touch Bar, подобен на този в последното поколение MacBook Pro. Долната страна на екрана се преобразява всеки път, когато отворите някое приложение, а вие получавате бърз достъп до неговите възможности.