76% от потребителите използват iOS 10!

Страхотната разработка вече може да се похвали с присъствие на 76 процента от iOS устройствата. Около 18 процента дял е отделен за iOS 9, което звучи доста логично. Все пак хардуерните характеристики на iPhone 4s не му позволяват да премине към десетата версия, но въпреки това, все още част от потребителите се наслаждават на неговата вярна служба.

Припомняме ви, че разработчиците от Купертино ни представиха и официалната версия на втората основна актуализация на iOS 10. Всички съществуващи емотикони вече се отличават с доста по-реалистичен изглед, като към тях са прибавени и над 100 нови представители. Към свежата промяна добавяме и появата на два нови визуални ефекта.

apple-ios-10-big

Операционна система се характеризира с наличието на изключително много нови функции, изцяло обновен режим на заключен екран, управление на нефабрични приложения чрез стандартни за Siri команди, съществени промени и в повечето фабрично заложени app-ове, като Messages, Maps, услугата Apple Music и, разбира се, изцяло нов начин на работа на App Store.

Follow us on Facebook