Какво да очакваме от Mac през 2017?

Нови продукти през новата година!

 Kрая на 2016 г. видяхме представянето на дългоочакваното ново поколение MacBook Pro. Появата на иновативното Touch Bar управление, не предотврати една част от потребителите да останат недоволни от неговите характеристики.

През настоящата година се надяваме да видим и нов модел Mac Pro. Супер мощният настолен компютър не е получавал актуализация от 3 години насам. По-добра вградена видео карта, още по-мощен процесор и по-голям SSD диск, са нещата които повечето потребители на Mac Pro, желаят да видят.

Picture1

 

Надяваме се, че iMac и Mac mini също ще получат нови, подобрени версии. Все пак, двата модела не са били съществено обновявани през последните две години, така че една евентуална хардуерна актуализация през 2017 г. не би била изненада. Нека обаче разгледаме и MacBook Air (единственият останал преносим компютър без Retina дисплей в портфолиото на компанията). Емблематичната Air линия лаптопи на Apple вероятно ще изчезне, но всеки от нас ще може да намери достоен заместител в лицето на MacBook.

 

Follow us on Facebook