Нов размер iPad през март?

В мрежата е пълно с множество подкрепени и не толкова достоверни предположения, свързани с очакваното през идната година iPad поколение. Ще се срещнем, с един изцяло към днешна дата вариант, който е настандартен и ще се характеризира с 10.9-инчов Retina Display.

Ако се доверим на любопитното проучване и приемем прогнозата за 10.9 инчов размер на екрана, бихме обърнали внимание и на останалата част от доклада на Macotakara. Едно страхотно поколение iPad, което въпреки значително по-големите размери на екрана, няма да има по-голям външен размер на корпуса, спрямо настоящето 9.7 – инчово поколение Pro.

Screen Shot 2016-11-29 at 11.00.51 AM

Хубаво е да знаете, че изданието подкрепя своята прогноза с информация, предоставена от обичаен доставчик на Apple компоненти. Точно според него, по-големите размери на екрана ще бъдат компенсирани с по-тънка и значително по-елегантна декоративна рамка. Нейната горна част, която прикрива предната камера и всички сензори, вероятно няма да претърпи промяна, за разлика от останалите странични и долната рамка.

Страхотното поколение ще ни предостави възможност да се докоснем и до най-новата Taptic Engine технология, с която разполага iPhone 7. Повече за чувствителния на допир Home бутон, може да разберете, като посетите следната връзка, а ние преминаваме към последната прогнозирана промяна, която на пръв поглед изглежда малко притеснителна.

Очакваната дебелината на устройство, ще се е 7 милиметра, за разлика от стандартните 6.9 за настоящето Pro поколение и завидните 6.1 милиметра, с които може да се похвали iPad Air 2. Това, ще е една определено неусетна разлика, която е предизвикана от по-тънката рамка на устройството.

 

Follow us on Facebook