Най-добрите iOS апликации за 2016!

Apple представи годишна класация с първенците за 2016 г. Всеки от нас може да се запознае с най-добрите игри, приложения и предпочитаното музикално съдържание през изминалата 2016-та година. Една съвсем традиционна класация, която отличава по един победител в няколко категории.

Веднага отправяме поглед към Prisma, приложението за обработка на фото и видео съдържание, което може да откриете на първо място в категория iPhone App и то съвсем не случайно. Страхотната разработка дебютира през летните месеци, като изключително бързо набра огромна популярност. Припомняме ви, че просто трябва да изберете снимка и да приложите един от многобройните филтри.

15380494_10154852868419421_590760964502178835_n

Класация,  отправя нашето внимание и към следващата категория – Най-добра игра за iPhone. Първото място е отредено за Clash Royale, една изключително атрактивна и „зарибяваща“ безплатна игра, предоставна от създателите на Clash of Clans. Просто трябва да стартирате играта и да се насладите на страхотната стратегия, а ние преминаваме към следващата най-добра игра, но този път за iPad. Класацията е оглавена от Severed, разработка, която за разлика от предната игра, не може да ви предложи безплатен вариант.

Няма да пропуснем да обърнем внимание и на най-доброто приложение за iPad, още повече, когато знаем, че то е разработено от Autodesk, създателите на AutoCAD. Просо трябва да погледнете класацията и ще видите едно от най-добрите приложения по рода си, Sketchbook Motion. Безплатната разработка е в състояние да предложи на всеки iPad потребител изключителната възможност да създаде своя собствена анимация, която определено може да бъде отличена и като професионална.