“Flint Grup е възхитен да посрещне Xeikon в организацията си!”

FlintFlint Group потвърди придобиването на Original Equipment Manufacturer (OEM) Xeikon, лидер в дигитални решения за опаковачния и търговския печатен пазар, който “ще тласне организацията по-навътре в пазара за дигитални решения”.

Всъщност, Flint Group купува XBC B.V. – компания, която притежава повече от 95% от дяловете на Xeikon N.V. и техните “пионерски продукти и услуги”, сега ще бъдат част от новосъздадената дивизия, наречена Flint Group Digital Printing Solutions.

Тази нова дивизия, ще се развива към конвенционални и дигитални печатни решения, предлагащи “уникални проекти” от оборудване, консумативи и услуги отвъд световните пазари.

“Flint Grup е възхитен да посрещне Xeikon в организацията си! ”, казва Антоан Фади, Главен Изпълнителен Директор на Flint Group. “Нашите съответни мениджмънтски екипи, вярват че сделката би била изпълнена със значими възможности и за двете компании. В допълнение на нашите допълващи се продуктови гами, ние споделяме и обща цел за представяне на изключителна стойност, последователно качество и постоянни иновации.

С иновативната дигитална платформа на Xeikon и репутацията, инфроструктурата и репутацията на Flint Group, Flint Group Digital Solutions може да предложи много на своите клиенти.”

Flint Group е частна компания, с централа в Люксембург. С годишен приход от $ 2.9 милиарда (USD) и около 6.800 служители, това я прави един от най-големите снабдители в печатната и опаковачна индустрии в света. Flint Group оперира в 40 държави и 170 града в Северна Америка, Европа, Близкия Изток, Африка и Азиатско – тихоокеанския регион. В Канада, Flint Group има локации в Монтреал и Конкорд, Онтарио.

 

Follow us on Facebook