Невероятният iPad Pro!

iPad е поглъщащо Multi-Touch изживяване.

                                                iPadPro_Air2_Mini4_34Flat_Silver_Tactical_WW-EN-SCREEN

 

 

Той ти дава по-бърз, лесен и увлекателен начин да правиш любимите си неща. Прекрасният Retina дисплей предлага невероятно живи и реалистични цветове. Мощният чип с 64-битова десктоп клас архитектура не се затруднява и от най-интензивните графични игри и приложения. Двете модерни камери помагат лесно да правиш зашеметяващи снимки и видео. А със страхотните, специално създадени за iPad приложения в App Store, можеш да правиш нещата, които обичаш, както никога преди.

 

iPadPro_Hero_WW-EN-SCREEN

 

iPad Pro е най-големият и най-мощният iPad, който някога сме създавали, а е тънък едва 6,9 мм и тежи само 713 г. С 12,9-инчов Retina дисплей и нови мултитаскинг функции в iOS 9 iPad Pro е способен на неща, които никой iPad не е правил досега.

iPadPro_WiFi_PA_SpGry_WW-EN-SCREENТой разполага с A9X чип с 64-битова десктоп клас архитектура, аудио с четири високоговорителя, авангардни iSight и FaceTime HD камери, Wi-Fi и 4G LTE връзка,1 iCloud, иновативен Touch ID сензор за пръстов отпечатък и до 10 часа живот на батерията.2 Включва и страхотни приложения за работа и творчество, а в App Store могат да се намерят още много. С новите функции в iOS 9 – например мултитаскинг – iPad Pro е способен на неща, които никой iPad не е правил досега.

iPadPro_WiFi_PA_Svr_WW-EN-SCREEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ключови функции:

  • 12,9-инчов Retina дисплей с антирефлективно покритие (по диагонал)
  • A9X чип от трето поколение с 64-битова десктоп клас архитектура
  • Touch ID сензор за пръстов отпечатък
  • 8MP iSight камера с 1080p видео
  • FaceTime HD камера
  • 802.11ac Wi-Fi с MIMO
  • 4G LTE1
  • До 10 часа живот на батерията2 Аудио с четири високоговорителя

1.4G LTE връзката е налична само на Wi-Fi + Cellular модели. Изисква план за мобилен интернет. 4G LTE е достъпна само на някои пазари през избрани мобилни оператори. Скоростите варират според условията на мястото. За подробности относно поддръжката на 4G LTE се свържи с оператора си и виж www.apple.com/ipad/LTE.

2.Животът на батерията зависи от начина на употреба и конфигурацията. Виж www.apple.com/bg/batteries за повече информация.

 

Follow us on Facebook