Пет причини защо iPhone 6S Plus е най-добрият iPhone до сега!

Може би заглавието на този материал ви звучи странно. Може би си казвате „Естествето, че е най-добрият! Нали е и най-новият.“ Само че това не винаги е така. Ето защо за успеха на iPhone 6S Plus от Apple гарантират няколко различни фактора. Ще ги разгледаме с по няколко думи по-долу, какво ще кажете?

Живот на батерията

battery

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ако трябва да сме точни, досегашните iPhone телефони не се славеха с най-добрите батерии на пазара. В никакъв случай не искам да кажа, че те са били лоши, просто потребителите винаги са очаквали повече. И „повече“ можеше да бъде доставено. Ето че с iPhone 6S Plus това е факт. С него спокойно можете да изкарате цял ден на работа със смартфона – голям брой тестове до сега са показали, че той може да изкара над 9 часа в режим на работа. За това допринася също и резолюцията на дисплея, която тук е 1080p Full HD.

За сравнение, iPhone 6 Plus изкарваше някъде около 5 часа и 30 минути с пълна батерия.

Процесорът Apple A9

apple-iphone-6s-plus-a9

Конкуренцията при мобилните чипове в смартфон пазара винаги е била и ще продължава да бъде жестока. Не можем обаче да си изкривим душата като кажем, че новият чип от Apple A9 е лош. Това е може би един от най-добрите чипове на пазара в момента, ако не и най-добрия. Дори и Snapdragon 810 от Qualcomm трудно би му се опрял. За добрия му пърформънс и тук допринася по-ниската резолюция на дисплея, което си е една голяма част от процесорното време на тази малка машинка.

Алуминий серия 7000
На никой не му беше приятно, когато миналата година разбрахме, че iPhone 6 и iPhone 6 Plus се огъват при определени условия. Може би Apple са си взели поука от това и новото им отроче iPhone 6S / 6S Plus включва корпус, изработен от нов вид алуминий – серия 7000. Той се слави с много по-голяма здравина и случайни натискания на тялото не би трябвало да доведат до някакви проблеми.

И все пак, ако си поставите за цел сгъването на един смартфон, може би ще успеете. Но кой би искал да направи това нарочно с новия си телефон?

3D Touch

Дълго време чакахме да видим Force Touch в действие при смартфоните на Apple. Вместо това обаче получихме нещо малко по-различно. В никакъв случай то не е и по-лошо. 3D Touch отваря вратата към безброй възможности, които разработчиците на приложения могат да използват в своя полза. Възможността на iPhone 6S / 6S Plus да различи дали просто кликвате, натискате или задържате върху дисплея е революционна.

И накрая…

Камерата

Очаквахте и това, нали? Няма начин. Ъпгрейд на камерата на Apple смартфоните се очакваше и дойде в правилен момент. Скокът от 8 на 12 мегапиксела дава възможност за още по-добри мобилни снимки с вече доказаната технология на американската компания. Беше време и за възможността за снимане на 4K видео.

И тъй като говорим специално за iPhone 6S Plus, то трябва да споменем оптичната стабилизация при снимане. Тя е най-интересният завършек на една смартфон камера и определено ще допринесе за много по-добри видеа и снимки с новия iPhone. iPhone 6S също включва стабилизатор за снимки, но той е само софтуерен.

Apple iPhone 6s Picture 6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Е, какво мислите? Съгласни ли сте с тези пет факта, превръщащи iPhone 6S Plus в най-добрият iPhone до сега? Ако ли не, споделете мнението си в коментарите.

статия  http://smartnews.bg                                                                                              Follow us on Facebook