X-Rite eXact with Scan Option – получателят на престижната награда InterTech ™ Technology

xAct

Съдиите цитираха точността му за измерване на цветовете, иновация, гъвкавост и лекота на използване.

 

GRAND RAPIDS, Мичиган, 27 юли, 2015 г. X-Rite Incorporated, световен лидер в науката и технологиите за управление на цвета, както и неговото дъщерно дружество Pantone LLC, обяви, че X-Rite eXact with Scan Option, е получателят технологичната награда за иновативни постижения на 2015 Printing Industries of America InterTech. От 1978 г., технологичните награди на InterTech са отличени за развитието на нови технологии, които имат голямо въздействие върху графичните изкуства и свързаните с тях индустрии.

 

“За нас е чест да бъдем получател на тази престижна награда”, заяви Рон Фойгт, председател X-Rite. “eXact with Scan Option продължава наследството на X-Rite за иновации и осигурява на фирми за печат и опаковки така необходимите способи за подобряване на точността на цветовете, ефективността, както и способността по-лесно да се съобразят със стандартите в индустрията.”

 

The X-Rite eXact спектрофотометър с опция за скaниране е ново поколение, преносимо решение за измерване на цвят, който дава възможност на специалистите в печатната индустрия да разберат, контролират, управляват и комуникират цветът в цялостния работен процес, като се избягва препечат и преработване.