Цветът на PANTONE® за месец Юли !

XP_Color_of_the_month_en

 

PANTONE® 14-0848 Mimosa е избраната тема за цвят за юлският конкурс ‘Улови Цветът’!

Цветът за Юли е PANTONE® 14-0848 Mimosa. Изборът на това богато жълто като тема на първият месец на конкурса Ви дава възможност да демонстрирате реалните възможности в работите си, очакваме с нетърпение да видим вашата креативност!

 

 

За PANTONE® 14-0848 Mimosa

PANTONE® Mimosa беше цвят на Pantone за 2009 година. Най-добре е илюстриран в изобилните цветове на дървото Mimosa и брилянтният блясък на коктейла Мимоза, Цветът на 2009 представлява надеждата и лъчистите характеристики, свързани с жълтия цвят. Mimosa също говори за просветлението, тъй като това е нюанс, който разпалва въображението и иновативното мислене.

Ето и едни прекрасни примери на снимки включващи Юлският PANTONE® 14-0848 Mimosa цвят от  X-Rite Coloratti, който също ще е част от журито за големият победител!

Blogimages3

 

Изпратете снимката си през една от страниците на X-Rite във Facebook!

X-Rite Photo

X-Rite Photo Germany

X-Rite Photo Spain

X-Rite Photo France

X-Rite Photo Poland

Всеки месец въвеждайте данните си и качвайте оригиналните се фотографии във Facebook.

Гласуването е публично, затова си поканете фенове, приятели + семейство да гласуват за вас.

Първите 5 победителя всеки месец, определени от публичното гласуване, ще имат избор между:  i1Display Pro, ColorChecker Passport или ColorMunki Display!

На края на годината, всички месечни снимки ще бъдат журирани от членове на X-Rite Coloratti ,за да се избере големият победител, който ще получи- Wacom Cintiq ® 27QHD Touch.

Качването на снимките и гласуването затваря на последният ден на всеки месец и победителите ще бъдат уведомени до три дни за резултатите.

Това е чудесна възможност да покажете работите си на световна публика и да спечелите прекрасни награди. Посетителите могат да гласуват веднъж на ден, така че поканете всичките си приятели, семейство и колеги да гласуват за вас! Успех!

 

XP_Color_of_the_month_en

 

Срешнете се с победителите на юнският  конкурс ‘Улови Цветът’!

Избраният цвят за Юни беше PANTONE® 17-5641 Emerald и имахме страхотен отговор на конкурса с над 180 публикации и над 3500 гласа!

Петте победителя с най-много гласове вече могат да заявят своето желание за – i1Display Pro, ColorChecker Passport или ColorMunki Display! Техните спечелили фотографии ще бъдат журирани от членове на X-Rite, за да се избере големият победител на края на годината, който ще получи – Wacom Cintiq ® 27QHD Touch.

Щастливи сме да обявим сегашните победители и техните зашеметяващи снимки, хванали окото и въображението на гласувалите. Благодарим на всички участници!

Петте победителя на месец Юни са:

Carlos Robles – Dranacea

Inga Linder-Kopiecka – Warszawskie Wybrzeże Emerald

Vito Netti – Theatre on Water

Jarosław Godowski – Emerald Lake

Tomasz Dzubia – Dream

 

Blogimages2

 

Не забравяйте, че това е свободен ежемесечен конкурс, отворен до края на Декември, така че ако сте пропуснали шанса си през Юни, можете да се включите през Юли. Просто кликнете на някои от линковете, за да стигнете до страницата на конкурса. Записването в конкурса е лесно!

Кой знае, слеващите може да сте вие?!

X-Rite Photo

X-Rite Photo Germany

X-Rite Photo Spain

X-Rite Photo France

X-Rite Photo Poland