НОВИ ПРОДУКТИ ОТ APPLE

Новият iMac

Най-тънкият iMac е и най-мощният.

Новият iMac включва най-удивителния настолен дисплей, проектиран някога, заедно с най-новите високопроизводителни технологии. Дисплеят е само 5 мм тънък, а обема му е с 40% по-малък в стравнение с предишното поколение.

Новият модел идва с  трето поколение процесори Intel, най-новите видеокарти NVIDIA, Thunderbolt и новаторски нови опции за съхранение, а операционната система OS X Mountain Lion прави всеки Mac интуитивен и лесен за употреба.

iPad mini

Пълно iPad изживяване.

Всичко, което харесвате в iPad – красив екран, бърз процесор, FaceTime и iSight камера, хиляди невероятни приложения, 10 часа живот на батерията – това е всичко, което ще харесате и в iPad mini.

  • Красив 7,9-инчов диплей;
  • Приложенията, направени за iPad работят и с iPad mini;
  • Ултра бърза wireless връзка – два пъти по-бърза от предишната генерация.

 

iPad with Retina display

Retina дисплеят  прави всичко да изглежда свежо и реалистично. Текстът е остър като бръснач. Цветовете са ярки. Снимките и видеото са детайлни. И всичко това благодарение на 3,1 милиона пиксела. Това е най-добрият мобилен дисплей правен някога.

Новият чип A6X е два пъти по-бърз от предишното поколение A5X. Осигурява два пъти по-добра графична производителност, без да жертва живота на батерията. Това означава, че и най-новите приложения ще работят гладко, отзивчиво и невероятно реалистично. И разбира се – ултра бърза wireless връзка.