НОВИЯТ iPad Е ВЕЧЕ ПРИ НАС!

Революционен Retina дисплей

Ретината дисплей на новото трето поколение iPad ви позволява да се насладите на още по-реалистична картина и на невероятно ярки цветове, а снимките и видео клиповете са богати и наситени. Всичко това – благодарение на новия мощен чип A5X.

5-мегапикселова iSight камера

Новият iPad разполага с 5-мегапикселова iSight камера с Advanced Optics, сензор за осветление на задната страна, автоматичен баланс на бялото и разпознаване на лица за невероятни изображения. А Защо не и за запис на 1080p HD видео – за всеки един момент, който си заслужава да бъде запечатан.

iLife и iWork за iPad. И още 200,000  приложения от App Store.

За да е пълен вашия iLife пакет – изтеглете си новите приложения за iPad от App Store. Там можете да намерите и софтуера iWork, включващ Pages, Keynote и Numbers, заедно с хиляди други приложения, предназначени специално за iPad.

Свръхбърза безжична технология 4G LTE

Проектиран с безжична технология от следващо поколение, новият iPad с Wi-Fi+ 4G  ви свързва с високоскоростните мрежи за данни по целия свят – до 4G LTE. Така можете да изтегляте информация и видео поток и да сърфирате в интернет при удивителни скорости.

Купете новия iPad от нашия електронен магазин или елате при нас на бул. Фр. Нансен 37А. Очакваме ви!