Продукти

Запитване

Тук може да разгледате продуктите на Xeikon – цифрови цветни ролни печатни машини, надеждни и проектирана така, че да осигуряват изображения с постоянно високо качество и да се запознаете със съвременната технология на basysPrint за производство на UV-експонатори. Представяме на вашето внимание и принтерите за цветни етикети Anytron – за къси тиражи, достъпни, компактни, бързи и лесни за употреба.

 

Моля, попълнете формата за запитване и ние ще се свържем с Вас в най-кратък срок:

  1. (задължително)
  2. (валиден e-mail)
 

news

09.02.2016

“Flint Grup е възхитен да посрещне Xeikon в организацията си!”

Flint Group потвърди придобиването на Original Equipment Manufacturer (OEM) Xeikon, лидер в дигитални решения за опаковачния и търговския печатен пазар, който “ще тласне организацията по-навътре в пазара за дигитални решения”. Още »

21.08.2015

Печатът на етикети - най-обещаващите полета за развитие в областта на дигиталният печат.

"Дигиталният печат за опаковки ще бъде на стойност почти $12200000000 до 2016 г., с годишен темп на растеж (CAGR) от 20,6%. Този обем е малко над 1% от печатния обем опаковки и ще расте по-бързо отвсякога." Още »

20.05.2015

Xeikon Cafe

Xeikon Cafe е неформална платформа за обмен на знания, обхващащи различни аспекти на цифровата печатна продукция. Поредното събитие се проведе в град Антверпен, Белгия, от 10 до 12 март 2015 година. Още »

29.07.2014

ПРЕСТИЖНА НАГРАДА ЗА XEIKON ТОНЕР

Компанията Xeikon получи престижната награда 2014 Award InterTech ™ Technology за своя новаторски ICE тонер, предназначен за производство на термотрансферни етикети. Още »