BASYSPRINT ПРОДУКТИ

basysprintПод търговската марка basysPrint Punch Graphix проектира, разработва и доставя решения от среден и висок клас, предназначени за офсетовия предпечат. Съвременната технология на basysPrint за производство на UV-експонатори е резултат от многогодишен опит и развитие. Понастоящем UV-експонаторите са базирани изцяло на технологичното know-how на Punch Graphics.

Благодарение на целенасочените усилия и доброто сътрудничество на всички звена на Punch Graphics group, UV-експонаторите на basysPrint покриват и най-високите стандарти за качество.

Под марката basysPrint Punch Graphix предлага и комплексни решения за целия работен поток. Развойната дейност, проектирането и производството се извършва в заводи в Германия и Белгия.

Подобно на останалите експонатори, UV-експонаторите са предназначени за дигитално пренасяне на изображения върху офсетови печатни пластини. За разлика от останалите CtP–та обаче, те използват UV-чувствителни печатни пластини. Със UV-експонаторите на basysPrint, Вие получавате всички предимства от използването на CtP в съчетание с удобството да работите с пластините, с които се свикнали да работите.

UV-експонаторите на basysPrint могат да бъдат използвани за експонация на пластини с максимален  формат до 1,580 x 3,270 mm и без ограничения към минималния формат.

Подобно на останалите basysPrint модели, новите UV-експонатори работят с UV-чувствителни печатни пластини. Тайната на повишената скорост на ескпонация на UV пластините с DSI3 (Digital Screen Imaging) се крие в комбинацията от виолетови диоди и утвърдената basysPrint технология на експониращата глава.

Допълнително оборудване

  • INTERPLATER 66/88 – Машина за проявяване на офсетови печатни пластини.
  • INTERPLATER85 HD/135 HD – Машина за проявяване на едностранно експонирани позитивни или негативни офсетови печатни пластини
  • basysPrint Navigator
  • RIP софтуер


Запитване