Продукти

Продажби

За да разгледате разнообразните продукти в областта на управлението на цвета, които предлагаме, моля изберете от следните категории:

Можете да закупите част от предлаганите продукти в областта на управлението на цвета, като изберете от следните категории:

news

17.05.2016

IntelliTrax 2 - НОВО поколение!

Идеална за листовите печатници и за печат на опаковки, IntelliTrax 2 добавя поддръжка на М1 изисквания за измерване според най-новите ISO-стандарти за контрол на оптически избелените печатни материали. IntelliTrax 2 може да измерва: – контролни скали дори и с малък размер 2мм; – едновременно при условията М0/М3 и М1/М3 за спестяване на време; – печат върху материал с дебелина до 1мм. Още »

21.04.2016

X-Rite eXact Xp - нова опция за лесно измерване на цвета върху гъвкаво фолио.

Дори и за опитните печатари на опаковки измерването на цветовете върху гъвкаво фолио може да бъде сериозно предизвикателство. За някои типове фолио, ориентацията на инструмента за мерене спрямо посоката на екструдиране на материала може да въздейства на резултатите. Още »

06.04.2016

Esko, X-Rite Pantone, Enfocus и MediaBeacon на Drupa 2016: За по-добри Опаковки и печат.

На Drupa, Esko (www.esko.com) ще покаже широка гама иновации, заедно с дъщерните си компании - X-Rite Pantone, Enfocus и MediaBeacon. Drupa се провежда от 31 май до 10 юни, 2016 в Дюселдорф. Компаниите ще бъдат разположени в зала 8б, щанд А23. Още »

21.01.2016

Розов кварц и спокойствие от PANTONE за 2016

За пръв път цвета на годината на Pantone за 2016 включва да нюанса – Rose Quartz и Serenity.„Тъй като клиентите търсят благоразумие и благополучие като противоотрова на стреса на модерната епоха, те приемат с отворени обятия цветове, които психологически удовлетворяват копнежа ни за спокойствие и сигурност, който става все по-важен. Още »