Софтуер Color iMatch

Интелигентно решение за формулиране на рецепти за бои, пластмаси или текстил.

Този пакет осигурява бърз и точен анализ на цвета и възможност за оптимизиране на всяка формула с цел намаляване на разходите и повишаване на точността. Предлага се в различни нива според вашите специфични изисквания.

Color iMatch Basic

Напълно нова версия на софтуера Color iMatch. Интелигентно решение за формулиране на рецепти за бои, пластмаси или текстил. Този пакет осигурява бърз и точен анализ на цвета и възможност за оптимизиране на всяка формула с цел намаляване на разходите и повишаване на точността.

Color iMatch Standard

С разширена функционалност, този софтуер е интелигентно решение за формулиране на рецепти за бои, пластмаси или текстил. Този пакет осигурява бърз и точен анализ на цвета и възможност за оптимизиране на всяка формула с цел намаляване на разходите и повишаване на точността.

Color iMatch Professional

Решение от висок клас, съдържащо пълен набор от функции за сравнение на цветове и контрол на качеството. Интелигентно решение за формулиране на рецепти за бои, пластмаси или текстил. Този пакет осигурява бърз и точен анализ на цвета и възможност за оптимизиране на всяка формула с цел намаляване на разходите и повишаване на точността.

Запитване